Ingrediente:
-500 gr de bacon tăiat felii subțiri
-6 ouă
-100 gr. cașcaval ras
-o linguriță sare
-1/2 linguriță piper
Mod de preparare
Este un preparat pe care poți să îl servești la micul dejun sau la cină,sau la prânz într-o zi când toată lumea e acasă, cum am făcut și eu. Sâmbăta de obicei, avem un prânz mai deosebit, adică prepar ceva ce în timpul săptămânii nu aș face, pentru că sâmbăta suntem aproape toți la prânz și unele preparate sunt bune doar gătite pe loc. În primul rând ai nevoie de o tavă de brioșe și de cuptorul încălzit la 180 de grade. În adânciturile din tavă pui o 1/2 felie de bacon și pe margine o căptușești cu o felie de bacon. Pui o linguriță cașcaval, un ou, puțină sare și piper. Procedezi la fel cu toate sau cu câte ai nevoie, eu am făcut câte două de persoană. Bagi tava la cuptor și o lași 20-25 de minute. Când o scoți din cuptor, cu o lingură desprinzi baconul de pe margini (având puțină grăsime nu se prinde de margini) și îl pui pe farfurie. Procedezi la fel cu toate. Le servești alături de roșii, castravete, brânză sau cu orice dorești. Mi-a luat mie mai mult să scriu, decât o să îți ia ție să faci această rețetă. Poftă bună. Aștept comentarii.