PORTOFOLIU Pâine fără frământare Mâncare de fasole Tortelinii cu sos Ouăle de Paște Cum să ne servim musafirii Meniu de revelion Canelloni umpluți cu carne Melci cu salam și șuncă Legume la cuptor Ardei umpluți cu ficat de pui (umplutură în piparcă) Paste cu fructe de mare Drob de miel în foi de plăcintă Salată reconfortantă Tașche- adică colțunași cu marmeladă (magiun) Salată de sfeclă roșie cu hrean Cum să îți organizezi timpul și munca în bucătărie Chiftele umplute cu ou Paste carbo-bolognesse (am inventat un cuvant nou) Corn dogs (crenvuști în aluat).. Coaste de porc marinate Început de an Cartofi noi cu rozmarin Gănduri Salată cu crutoane Fursecuri de cioco cu cremă de unt de arahide Supă cremă de zarzavat Ruladă din bezea cu zmeură Tartă cu ceapă și bacon Hamburgher american Tort de nucă Cordon bleu Choix a la creme și ecler Saleuri cu prosciuto Un mic dejun sățios Plăcintă cu carne Impresii din stradă Lasagne Răcituri- piftie (cotoroage) Paste cu ton a la Guido Lapte de pasăre Ruladă – chiftea cu ouă Cremeș (crempită – de la cremă și pită) Cârnați de casă (adică de porc ,făcuți în casă) Negrese , puțin altfel Tocăniță de vită cu paste Fursecuri cu lămâie Roszbrat cu pireu Salată de cartofi Meniuri care te ajută la nevoie (partea a-4) Tartă cu pere Meniuri care te ajută la nevoie (continuare) Meniuri care te ajută la nevoie Mere caramelizate Meniuri care te ajută la nevoie Murături Friptură de miel sau ied Ardei iuți la borcan Sandwici prăjit Creier de porc pane chereozet Orez cu lapte Castraveți murați Zacuscă de vinete Gogoși (pentru puturoși) Clătite Macaroane cu 3-4-5 feluri de brânză la cuptor Ciorbă din gâturi Ciorbă de cartofi cu ouă Mâncarea de la nunți, botezuri Jumere de porc (cramuri în Banat) Pateu de ficat Mâncare de bame Coaste super lipicioase Baton de ciocolată Salată de beouf Sos alb Piept de porc Tocănița porcului Gem de nectarine Aventuri în restaurantele de pe malul mării Negre – continuare Aventuri în restaurantele de la malul mării Negre Cheesecake cu oreo Pui grill cu pireu si sos de ciuperci Varză dulce cu cartofi Friptură de curcan Fursecuri cu unt de arahide Parizer pane Ghiveci cu cartofi sau cu orez Ciorbă de perișoare Chisăliță de prune ,adică marmeladă sau magiun Ciorbă de salată verde Tartă cu mere Chiftele Castraveți murați la soare Sandwice club ,,mamamia,, Ardei umpluți Vinete pane Panna cotta Supă de roșii Musaca de vinete și musaca de cartofi OSSO BUCCO Salată de parizer Salată de vinete Sarmale de varză murată Sărmăluțe în frunze de vie Salată de ardei copți Fasole verde scăzută cu usturoi Sote de mazăre Ciorbă țărănească Galuste cu caise (sau cu prune) Supă cu găluște de griș Drob de miel Ciorbă de pui cu măcriș Ruladă Corina Shaorma de casă Tocăniță de ciuperci cu pireu și friptură din mușchiuleț Mucenici Sfaturi utile Pui grill cu cartofi pireu și legume Aripioare crispy (sau aproape crispy) Sfaturi și gânduri despre bucătărit Friptură din coaste de porc cu tăiței cu cartofi Fasole uscată, mâncare în stil vechi Sfaturi utile în bucătărie Ciorbă de varză (de potroace) Pireu cu paneu de pui și porc Pizza a la Corina Mâncare de fasole uscată rapidă Ce ingrediente ar trebui să ai tot timpul în bucatarie Ustensile de care ai nevoie zilnic Chec cu cacao a la Magdi ciorba de cartofi Spanac cu ochiuri de oua Tagliatelle cu carne Cornuri cu sare Carne con chilli