Ingrediente:
-300 gr. parizer tăiat fideluță
-o ceapă verde tăiată rondele
-un ardei gras tăiat fideluță
-2 roșii tăiate felii subțiri
-o linguriță muștar
-1/2 linguriță zeamă de lămâie
-2 lingurițe ulei
-1-2 lingurițe sare
-1/2 linguriță piper
-opțional -brânză telemea tăiată cubulețe
-ouă fierte tari tăiate felii subțiri
Mod de preparare
Salata de parizer este foarte apreciată la mine acasă, și a început să fie apreciată și de prieteni. O poți servi la cină (pentru cine mai mănâncă seara), sau când ai musafiri, ca o completare sau o garnitură la ceva, fiind și ieftină e cu atât mai bună. Într-un castron pui ceapa (pe care o freci cu o 1/2 linguriță sare), pui ardeiul, roșiile și parizerul (dacă mai optezi pentru ceva acum trebuie să pui). Într-o cană faci dresingul, amesteci muștarul cu uleiul, adaugi restul de sare, piper,zeamă de lămâie, amesteci bine și torni în castronul cu restul ingredientelor. Amesteci, o lași să stea 10 minute la frigider și poți să o servești. Sper că ți-a plăcut rețeta, că de reușit sunt convinsă că o să îți reușească.
Poftă bună. Aștept comentarii.