Salată de parizer

                      Ingrediente:

-300 gr. parizer tăiat fideluță

-o ceapă verde tăiată rondele

-un ardei gras tăiat fideluță

-2 roșii tăiate felii subțiri

-o linguriță muștar

-1/2 linguriță zeamă de lămâie

-2 lingurițe ulei

-1-2 lingurițe sare 

-1/2 linguriță piper

-opțional -brânză telemea tăiată cubulețe

               -ouă fierte tari tăiate felii subțiri

                                            Mod de preparare

           Salata de parizer este foarte apreciată la mine acasă, și a început să fie apreciată și de prieteni. O poți servi la cină (pentru cine mai mănâncă seara), sau când ai musafiri, ca o completare sau o garnitură la ceva, fiind și ieftină e cu atât mai bună. Într-un castron pui ceapa (pe care o freci cu o 1/2 linguriță sare), pui ardeiul, roșiile și parizerul (dacă mai optezi pentru ceva acum trebuie să pui). Într-o cană faci dresingul, amesteci muștarul cu uleiul, adaugi restul de sare, piper,zeamă de lămâie, amesteci bine și torni în castronul cu restul ingredientelor. Amesteci, o lași să stea 10 minute la frigider și poți să o servești. Sper că ți-a plăcut rețeta, că de reușit sunt convinsă că o să îți reușească.

        Poftă bună. Aștept comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *