Shaorma de casă

Ingrediente:
-lipii libaneze sau torttilia
-1/4 de varză proaspătă
-cartofi prăjiți
-resturi de carne de la friptură, etc. sau pulpe de pui dezosate (făcute la gătar)
– castraveți murați
-maioneză
-iaurt
-3 căței de usturoi

Mod de preparare
De obicei fac shaorma lunea, pentru că îmi rămâne carne de duminecă (și nimeni nu mai vrea să o mănânce ca atare), de la friptură, paneuri , de la pui grill. Tai carnea fâșii, faci cartofii prăjiți, maioneza (eu fac maioneza cu blenderul vertical, și pun în cana lui ou, ulei , muștar, helas sau lămâie, usturoiul și iaurtul), tai varza și castraveții murați. Uzi puțin lipiea și le pui la microunde 1 minut și începi să pui pe ea ce vrei și cum vrei. O să vezi că este mult mai bună și mai sănătoasă (ști exact ce ai pus în ea).De aia ziua de luni este mai relaxată, nu trebuie să gătesc (nu că nu mi-ai plăcea), ști cum se spune ,,lunea nici iarba nu crește,,.
Poftă bună, sper că ți-a plăcut. Aștept comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *