Ingrediente:
- o pulpă de curcan sau aripă
- o ceapă medie tăiată solzi
- 3 căței de usturoi
- 4 lingurițe de sare
- 2 lingurițe de piper
- 2 linguri de ulei
Mod de preparare:
Cureți carnea de pene, puf si ce mai are, o speli și o ștergi cu prosoape de hârtie. Într-o cratiță pui 2 linguri de ulei si când s-a încins, la foc mare, pui carnea și o rumenești pe ambele părți. Dă-i focul la mic spre mediu, pui ceapa și usturoiul, cam 1/2 cană apă, pui capacul si o lași aproximativ 40-50 de minute. Între timp ai grijă să nu se ardă, dacă e nevoie mai pui puțină apă. O poți servi cu ce garnitură îți place, pireu de cartofi, mazăre, varză, etc. Sper că ți-a plăcut rețeta, că de reușit sunt convinsă că iți va reuși.
Poftă mare. Astept comentarii.